En Kaliteli ND Köpek Maması Yorumları!

nd-kopek-mamasi

Köpeklerin son derece sosyal canlılar olduğunu biliyoruz. Bu durum köpek sahiplerinin onları kendi yavruları gibi görmesine neden olabiliyor. Sahibiyle sürekli yan yanan kalan köpekler arasında çok sağlam ilişkiler kuruluyor. Bu durum köpek sahiplerinin köpekleri için en iyisini düşünmesini sağlıyor. Bundan dolayı köpeği için en iyi mamaları almayı düşünen kişiler ortalama kalitenin üstünde olan ND köpek maması gibi mamalara yöneliyorlar.

ND Köpek Maması Markası Nereden Geliyor?

  • Bu marka tahmin edebileceğiniz gibi ülkemize ithal olarak gelen bir İtalyan markasıdır. İtalyan mutfağının kalitesi köpek mamalarına fazlaca yansımıştır.
  • ND Köpek maması ise ülkemizde bir çok kişi tarafından tercih ediliyor. Tercih eden kişilerden ise genellikle olumlu dönüşler alınıyor.
  • İçerdiği zengin besin maddeleri ve doğallığı ile köpeğinizi tüm ihtiyaçlarını karşılayabilen ND köpek mamaları artık ülkemizde çok rahatlıkla bulunabiliyor.
nd-kopek-mamasi

nd-kopek-mamasi

ND Köpek Maması Yorumları

Bu marka gerçekten fiyat performans olarak insanın içini rahatlatıyor. Özellikle köpek maması fiyatları bu kadar yükselmişken bu tarz kaliteli mamaları bu fiyata bulmak oldukça zorlaştı. Kullanan kişilerin ise genellikle olumlu yorumlar bıraktığını ve köpeklerin bu mamaya çok fazla burun kıvırmadığından bahsediyorlar. ND Köpek Maması yorumları size doğru mamayı bulmak için yol gösterici olabilir.

Hem yavru hem yetişkin köpekler için tavsiye ettiğim mamaları bu linklerde belittim.

Nd Yavru Köpek Maması

Nd Yetişkin Köpek Maması

Köpek Maması Nasıl Seçilir?

Bildiğiniz üzere köpekler için tek çeşit mamalar üretilmiyor. Köpek maması sektörü son yıllarda oldukça gelişti ve artık neredeyse tüm ırkların özel ihtiyaçlarına yönelik mamalar üretilmeye başlandı. Bu mamalar arasından kendi köpeğinize uygun olan köpek mamasını nasıl seçilir? Mamaların neye göre seçildiğini maddeler halinde anlatmaya çalışacağım.

1-Köpeğinizin Yaşı

Köpeğinizin yaşına göre mama seçimi yapmalısınız. Bu konu oldukça önemlidir çünkü yetişkin bir köpek ile yavru köpeğin ihtiyaçları oldukça farklıdır. Bu konuda ND köpek maması işinizi kolaylaştırabilir. Yavru köpekler için farklı yetişkin köpekler için ayrı mamalar üretilmektedir.

nd-kopek-mamasi

2-Köpeğinizin Irkı

Her köpeğin karakteristik özelliklerinin olduğunu biliyoruz. Bazı köpek ırkları tüm gün yatmaktan hoşlanırken bazıları gün boyu oyun oynayabilir. Bundan dolayı her ırkın enerji ve kalori ihtiyacı farklıdır. Hem aşırı hareketli köpekler için hem de gün boyu yatmaktan hoşlanan köpeklerinin özel çıkarılmış ND köpek maması mevcut.

3-Köpeğinizin Özel Durumları

Bu kategoriye bir çok durum girebilir. Köpeğinizin bir alerjisi olabilir veya köpeğiniz kısırlaştırılmış ise ona özel mama seçmelisiniz. Özellikle çok tüy döken, böbrek rahatsızlıkları olan kedilere özel çıkarılmış olan ND köpek maması mevcut.

Örnek olarak diyet mama tavsiyesi için ND Köpek Maması

Yine nd köpek maması hakkında merak ettiğiniz bir konu olursa yorumlar kısmından bana ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir